Jeannette, moeder Timo, examenklas VMBO:

Timo is geslaagd met een 7.8 voor wiskunde! Dankjewel, voor de bijlessen. Zonder jou was het Timo niet gelukt.

 

Dion, examenklas Havo-A:

Heel erg bedankt voor de bijlessen de afgelopen 2 jaar. Het heeft zeker geholpen. Ik heb niet alleen mijn havo diploma binnen, maar ik heb ook een 7.7 voor mijn eindexamen gehaald voor wiskunde. Het hoogste cijfer van mijn lijst! Heel erg bedankt.

 

 

Catherine, moeder Anne, examenklas Havo:

Onze Anne is geslaagd!

Daar zijn wij heel blij mee.

Wij zijn heel dankbaar voor de bijlessen die u aan haar gegeven heeft.

Dit heeft haar enorm geholpen.

Voor haar examen wiskunde heeft zij een 7 gehaald!!!

U bent echt een hele goede lerares.

Bedankt!!

 

Serra, VWO-B:

Ik heb bijna vijf jaar lang wiskunde bijles van Nelly gehad en ik heb dit jaar mijn vwo afgerond met een mooi eindcijfer voor wiskunde B. Daar hebben de bijlessen heel erg mee geholpen. De sfeer tijdens de bijles was altijd super fijn, Nelly is ontzettend aardig en ik voelde mij altijd op mijn gemak om alle vragen te stellen die ik had. Nelly is heel geduldig en legt op een hele duidelijke manier uit en ging door totdat ik het echt begreep. De opgaves die wij elke bijles maakten hebben mij heel erg geholpen om gestructureerd werken, waar ik in het begin veel moeite mee had. Daarnaast ook om de stof goed onder controle te krijgen en inzicht te krijgen hoe je de sommen moet aanpakken.

 

Sophie, klas 1 Gymnasium:

Ik vond de overgang van de basisschool naar de brugklas best groot. Wiskunde vond ik lastig en daarom ben ik bij Nelly gekomen. Nelly legt alles erg duidelijk en goed uit. Ze heeft me heel erg geholpen om de sommen goed uit te schrijven. 

Ik vind Nelly erg aardig en ik vind het leuk om naar haar toe te gaan.

Wiskunde gaat nu heel goed en daar ben ik erg blij mee.

 

Jose, moeder van Sophie:

Nelly is een fijne docent. Ze reageert adequaat, is empathisch en geeft prima uitleg. Ze creëert een fijne plek en is rustig in de omgang.

Er is in relatief korte periode heel veel bereikt. Sophie haalt goede cijfers en wiskunde is weer relaxed en een 'gewoon' vak, net als andere vakken.

Het allerbelangrijkste: Sophie is mede door Nelly weer zelfverzekerd en vol vertrouwen in haar eigen kunnen.

 

Familie Terstege:

Onze dochter Stacey heeft 2 jaar wiskunde bijles gehad van Nelly. Zij snapte niets van wiskunde en haalde erge lage cijfers. Doordat Stacey wekelijks naar bijles ging wierp dat zijn vruchten af. Nelly deed met Stacey huiswerk en begeleide haar in het examenjaar met de aankomende toetsweken. Nelly heeft Stacey enorm geholpen tijdens haar examen, waardoor zij zonder stress en met zelfvertrouwen haar examen wiskunde inging. Zij is geslaagd met een cijfer voor wiskunde van 7,5.

Wij willen Nelly bedanken voor het luisterend oor als het even tegen zat en met de top uitleg. Mede dankzij Nelly is zij geslaagd en gaat zij met goede moed naar haar vervolgopleiding.

 

Désanne, klas 2 Havo:

Voordat ik bij Nelly zat voor bijles, ben ik blijven zitten. Nu ik bij Nelly bijles heb gehad ben ik een van de beste in wiskunde van de klas en ga ik naar vwo. Nelly is dan ook een echte aanrader!

 

Frederike, moeder van Désanne:

Nelly biedt rust en structuur, waardoor het makkelijker wordt om wiskunde onder de knie te krijgen. Ze kan goed met kinderen om gaan en leeft met ze mee. Désanne heeft erg veel steun aan haar gehad.

 

Hannah, examenklas VMBO:

De rekenen bijles die ik, nu alweer een tijdje terug, van je gehad heb, was ontzettend fijn, en hulpvol! Ik kon het zelf bijna niet geloven toen ik zag dat mijn cijfer met, maar liefst, 4,5 punt gestegen is, op mijn examendossier! Het heeft me echt geholpen. Ik zou je aan willen raden aan mijn omgeving, maar iedereen die ik ken lijkt al goed (genoeg) te kunnen rekenen. Nogmaals bedankt, Nelly! Op jou kun je huizen bouwen!

 

Max, examenklas Havo:

Mede door jou hulp ben ik zonder onvoldoendes en een 6.8 voor mijn examen wiskunde GESLAAGD!!  Super bedankt nogmaals.